Наша гордість!

2018-04-20

/Files/photogallery/1638/IMG_7822.JPG

20 квітня 2018 року у актовій залі Чугуївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназії № 5» зібралися учні та їх батьки, вчителі для того, щоб підвести підсумок навчальному року і відзначити обдаровану, талановиту молодь НВК № 5.

А в цьому році їх багато! 25 учнів стали переможцями і призерами міських предметних олімпіад, 6 учнів - призерами обласних олімпіад, 4 учні – переможці міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, 2 – обласного.

НВК № 5 готує не тільки високоінтелектуальних учнів. На фоні успішного навчання у великому сузір’ї талантів світяться яскраві зірки митців, які дарують нам часточку своєї душі. Це Маляр Дар’я, вокально-театральний колектив «Грайлики», зразковий художній хореографічний колектив «Крапельки».

Не відстають і спортсмени. У цьому році юні футболісти стали переможцями міських змагань з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2007 року народження та посіли ІІІ місце в обласному етапі. Команда баскетболістів стала переможцем у міських змаганнях зі стрітболу серед учнів старшої вікової групи закладів освіти м. Чугуєва з серії “Спорт протягом життя” та посіла І місце в зональному (обласному) етапі змагань з баскетболу 3х3.

Окремо хочеться сказати про учнів, які своїми перемогами відомі далеко за межами нашого міста. Серед них є переможці і призери Міжнародних, Всеукраїнських, обласних і міських змагань з таеквандо, кікбоксингу, боксу, важкої атлетики, художньої гімнастики, спортивного рок-н-ролу, скелелазіння, спортивних танців, художнього та виконавського мистецтва тощо.

Зі сцени лунали слова подяки тим, хто дає дітям крила надії, творчості і наснаги – батькам та вчителям. Ми пишаємося нашими вчителями. Вони найкращі в світі. І готові на все, щоб учні досягли найвищих висот!

Ось і підведені підсумки цього року. Він був цікавим, захоплюючим і наше шкільне сузір’я поповнилося новими талановитими зірочками.

Директор НВК № 5 Бражник В.В.

/Files/photogallery/1638/IMG_7836.JPG/Files/photogallery/1638/IMG_7851.JPG/Files/photogallery/1638/IMG_7875.JPG/Files/photogallery/1638/IMG_7908.JPG/Files/photogallery/1638/IMG_7940.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 66