ДОВГООЧІКУВАНА ПЕРЕМОГА

2017-04-13

/Files/images/Перышко 2.jpg

Уже понад 10 років удосконалюють свою майстерність учасники зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» Чугуївської гімназії № 5 під керівництвом Бабенко Наталії Іванівни та Колісник Євгенії Сергіївни.

Вони беруть участь у різноманітних хореографічних конкурсах, турнірах, фестивалях і без перемог не повертаються.

Цього року «Крапельки» взяли участь у V Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної хореографії імені Павла Вірського, який вважається найпрестижнішим професійним конкурсом в Україні. Проводиться він з метою збереження й розвитку народних традицій хореографії, збагачення професійного й аматорського мистецтва.

Засновником цього фестивалю-конкурсу є Національна хореографічна спілка України.

3 квітня 2017 року в місті Харкові відбувся ІІ регіональний відбірковий тур, в якому взяли участь найкращі хореографічні колективи Харківської та Сумської областей. Старша група зразкового художнього хореографічного колективу «Крапельки» Чугуївської гімназії № 5 представила композицію «Лети, перышко».

За рішенням журі наші «Крапельки» пройшли до ІІІ-го всеукраїнського туру фестивалю, що відбудеться в жовтні 2017 року в місті Києві.

Педагогічний, батьківський, учнівський колективи гімназії № 5 вітають дівчат та їх наставників з довгоочікуваною перемогою і бажають їм подальшого творчого зростання, сил і наснаги для нових звершень на великій сцені!

Директор Чугуївської гімназії № 5 В.В. Бражник

Кiлькiсть переглядiв: 69