• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підсумки проведення Всеукраїнського тижня права в гімназії

Про підсумки проведення Всеукраїнського тижня права в гімназії

2016-12-15

/Files/images/tijdenn_prava/vSzDYEuhJ-0.jpg

Всеукраїнський тиждень права в Чугуївській гімназії №5 відбувся відповідно до наказу по гімназії з 05 по 09 грудня 2016 року.

У ході проведення тижня було розгорнуто виставку «Великі права маленької людини» під керівництвом вчителя права Лімачко С.М., в якій брали участь 1-4 класи гімназії, оформлено тематичні стенди "Конвенція ООН про права дитини.

Завідуюча шкільною бібліотекою Кіяшко Я.М.. підготувала книжкову виставку і презентацію видань про права людини правового змісту.

09 грудня 2016 року в усіх класах був проведений єдиний урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної Декларації прав людини, протягом тижня - відкритий урок «Права і свободи людини в демократичному суспільстві» у 9-Б класі.

Для учнів 1 – 11-х класів класні керівники підготували і провели класні години на правову тематику: «Повага прав дитини на здоров'я», «Право дитини на вільний вияв свободи слова, думки», «Право на свободу дитини», «Що означає бути громадянином своєї держави», «Права свої знай, обов’язки не забувай» «Вплив декларації прав людини на конституційні права» «Вплив «Загальної декларації прав людини» на економічні, соціальні і політичні права».

Учні 9-А класу провели для молодших школярів позакласне заняття: «Обережно дорога», «Обов’язки дитини в школі».

Для учнів 9–11-х класів був проведений правовий брейн-ринг. Переможцем визнано команду учнів 10-го класу.

08.12.2016 до учнів гімназії завітали гості з Харківського національного університету повітряних сил ім. І.Кожедуба.

Немає сумніву, що творча робота учнів, вчителів і класних керівників у заходах Всеукраїнського тижня права сприяла насамперед розвитку творчої активності учнів і їх інтересу до вивчення права, поглиблювала їх знання з даної тематики.

/Files/images/tijdenn_prava/PuLqd00u6Hw.jpg/Files/images/tijdenn_prava/U2PUHU6hul4.jpg/Files/images/tijdenn_prava/pKRRoVH2_Q4.jpg/Files/images/tijdenn_prava/rrjTNxt49WU.jpg/Files/images/tijdenn_prava/jGfqTwm2sKw.jpg/Files/images/tijdenn_prava/7nTtqZYiFQo.jpg/Files/images/tijdenn_prava/Ihluy1NLzio.jpg/Files/images/tijdenn_prava/bwCIcKdRtdE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 157