Майбутнє України – талановиті діти

2016-05-31

/Files/images/oksana/DSC_0052.JPG

30 травня 2016 року в місті Харкові в Будинку культури ХЕМЗ відбулося урочисте нагородження учасників проекту «Майбутнє України – талановиті діти». Цей проект – це розповідь про високообдарованих та перспективних дітей, це ода нетлінному духу творчості, яким пронизано життя кожної сміливої та незалежної людини. Під час нагородження звучали нові імена дітей та їх наставників, які свято бережуть спадщину свого народу, які натхненною, самовідданою працею, істинним патріотизмом і щирою вірою в краще майбутнє відроджують та примножують велич і славу своєї Батьківщини. Кожен з учасників отримав пам’ятні подарунки: книгу «Майбутнє Харківщини – талановиті діти», до якої увійшли досягнення й перемоги, найяскравіші миті дитинства та юності підростаючої молоді, численні здобутки нашого колоритного краю у галузі всебічного забезпечення потреб дитинства, діяльність провідних педагогічних працівників, педагогічних, мистецьких і спортивних колективів, пам’ятну статуетку та Диплом.

У номінації «Педагогічна еліта України» було нагороджено заступника директора з навчальної роботи Чугуївської гімназії №5 Чугуївської міської ради Харківської області Оксану Володимирівну Проскуріну. У номінації «Гордість та надія міста Чугуєва та Чугуївського району» були нагороджені учениця 10-А класу Чугуївської гімназії №5 Іванова Ірина, учениця 9-Б класу Чугуївської гімназії №5 Лізогубова Марія, учениця 11 класу Чугуївської гімназії №5 Каліновська Лілія, учениця 5-А класу Чугуївської гімназії №5 Кудінова Анастасія, учениця 5-А класу Чугуївської гімназії №5 Штанюк Дар’я, учениця 5-Б класу Чугуївської гімназії №5 Макаревич Ганна, учениця 7-А класу Чугуївської гімназії №5 Тарасенко Катерина, учениця 3-А класу Чугуївської гімназії №5 Бєсєда Вероніка, учениця 9-А класу Чугуївської гімназії №5 Демченко Ольга.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо нашим переможцям здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу!

/Files/images/oksana/DSC_0008.JPG/Files/images/oksana/DSC_0036.JPG/Files/images/oksana/DSC_0002.JPG/Files/images/oksana/DSC_0046.JPG/Files/images/oksana/DSC_0191.JPG/Files/images/oksana/DSC_0204.JPG/Files/images/oksana/DSC_0211.JPG/Files/images/oksana/DSC_0212.JPG/Files/images/oksana/DSC_0213.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 76